Autobrochures-a-o.jouwweb.nl
Home » Mijn brochures B » Bentley » Mulsanne

Mulsanne

Mulsanne mk 1

De Mulsanne werd geproduceerd van 1980 tot en met 1992. De auto was vrijwel identiek aan de Rolls-Royce Silver Spur en werd ook door dezelfde 6,75 liter V8 motor aangedreven. In totaal werden 2.029 Mulsanne's geproduceerd.

 

Mulsanne mk 2

In 2010 werd de Bentley Arnage vervangen door de Mulsanne. De auto werd voor het eerst getoond op de IAA in Frankfurt, in september 2009. De Mulsanne is vernoemd naar een bocht op het circuit van Le Mans. Bentley heeft de beroemde 24-uursrace op dat circuit zes keer gewonnen. Het ontwerp van de auto is geïnspireerd op dat van de Bentley S-Type uit de jaren vijftig.

 

Mulsanne mk 1

 

Deze brochure is Engelstalig en omvat 24 pagina's. Datum van uitgifte is onbekend.

 

Deze brochure beschrijft de Mulsanne S. De brochure is Engelstalig, stamt uit 1987 en omvat 8 pagina's. De brochure komt uit de Verenigde Staten.

 

Deze brochure beschrijft de Mulsanne Turbo. De brochure is Engelstalig, stamt uit 1982 en omvat 16 pagina's.

 

Mulsanne mk 2

 

Deze brochure is Engelstalig, stamt uit 2010 en omvat 48 pagina's. De brochure is samen met een kleurenoverzicht, enkele kaarten en een kleine brochure in een luxe box opgenomen. Op de foto staat de box afgebeeld.

 

Deze hardcover brochure is Engelstalig, stamt uit 2012 en omvat 104 pagina's. De brochure wordt beschermd door een cassette.

 

Deze hardcover brochure is Duitstalig, stamt uit 2016 en omvat 136 pagina's. De brochure wordt beschermd door een op de eerste foto afgebeelde cassette.